Carrer de Sant Marc, 63
08224 Terrassa, Barcelona

93 788 98 93

portada


Contacte:Tratamientos:

Ens trobaràs a:

Carrer de Sant Marc, 63,
08224 Terrassa, Barcelona
Teléfono: 937 88 98 93

info@clinicasantmarc.com

BLANQUEJAMENT DENTAL· El Blanquejament dental és un tractament d'alteració del COLOR, tracta d'aconseguir que s'aclarisquen les dents vàries tons del teu color actual.  Aquest tractament ajuda a eliminar les taques ocasionades a través dels anys per diferents factors. El blanquejament dental és una de les tècniques més utilitzades actualment en odontologia i estètica dental. S'obtenen resultats des de la primera sessió. Una sessió de 45 minuts és suficient en el 80 % dels casos.

· Blanquejament Dental BriteSmile® (en clínica):

blanqueamiento dental britesmile

BriteSmile® és una fita revolucionària en la tècnica de blanquejament dental, oferint als seus pacients la manera més simple, eficaç i segura de blanquejar les seues dents mitjançant una tecnologia d'última generació en una sessió d'1 hora, recuperant així la màxima blancor natural, sense alterar l'estructura de l'esmalt.
La tecnologia patentada BriteSmile® de blanquejament dental, aconsegueix de manera ràpida i segura una reducció mitjana de 9 tons en l'escala de Vita: 1 a 16. BriteSmile® és la manera més simple i efectiva de blanquejar les dents.

Procediment Britesmile® pas a pas:

  • Es prepara al pacient per a rebre el tractament.
  • Es protegeixen les genives amb una barrera fotopolimerazable que prevé el contacte del gel blanquejador amb la resta de la boca.
  • S'aplica el gel blanquejador BriteSmile® sobre les dents.
  • El gel blanquejador és activat per la llum del equip BriteSmile ®
  • El procediment per al blanqujament i dental es completa en aproximadament 1 hora de tractament, més 20 minutos addicionals de preparació.

zoom blanqueamiento dental

· Blanquejament Dental (en clínica):

Ho realitza l'odontòleg en el consultori. Consisteix en l'aplicació sobre la superfície dentaria d'un gel de peròxids, el qual és activat mitjançant l'aplicació d'una llum intensa de LEDs. Una dels majors avantatges és la durada del tractament ja que pot realitzar-se un blanquejament complet en una hora.  No altera l'esmalt. No genera sensibilitat ni afebleix les peces dentarias si és aplicat correctament.


· Blanquejament Dental (Ambulatori a casa) :

Blanqueamiento dental casaSi el tractament es va a realitzar en el domicili del pacient, ha de fer-ho en tot cas sota la supervisió de l'odontòleg i és recomanada una cita a la consulta una vegada per setmana. Per a poder aplicar el gel blanquejador l'odontòleg prendrà uns motles de la boca per a confeccionar una fèrula de plàstic transparent, que encaixe exactament en cada arcada dental. En aquestes fèrules es col·loca l'agent blanquejador. El pacient ha d'usar-les de 3 a 5 hores, diàries durant aproximadament de 12 a 20 dies, aquest temps pot variar en funció de cada pacient. 
Depenent de la intensitat de la coloració de les dents. El gel actua sense efectes perjudicials per a les peces, ja que es tracta d'un procediment innocu que no afebleix les dents.


· Blanquejament Dental permanent o definitiu :

El blanqueajament dental aconsegueix reduir diversos tons el color de les dents en la majoria dels casos. No obstant açò hi ha casos que els resultats obtinguts amb el blanquejament dental sol durar menys temps o no s'obtenen els resultats desitjats. Per exemple en pacients fumadors, amb hàbits com prendre molt cafè o en dents tingudes per tetraciclinas. Per a aqueix tipus de pacients o aquells que acudeixen a la consulta a la recerca d'un blanquejament dental permanent o definitiu existeixen solucions duradores com les carillas dentals.


Maximitza els efectes del teu tractament de blanquejament dental

Reducír el consum de cafè, te, vi negre i, per descomptat, el tabac.  Està comprovat que el cafè entre altres aliments, i més encara, el tabac, incrementen la formació de taques i el color groguenc en les dents.

Cepillár les teues dents amb pasta dentifrícia. Si bé la pasta dental mostra els seus resultats a mig termini, el seu ús va gradualment blanquejant les dents. Un punt negatiu d'aquests, és que poden afeblir l'esmalt de les dents, per la qual cosa cal evitar utilitzar pastes que siguen massa abrasives. Sempre has de fixar-te en la composició i la quantitat d'abrasiu que hi ha en ella. I si la pasta utilitza Calprox, en comptes d'algun abrasiu, seria molt millor.

Demani la seva cita