Carrer de Sant Marc, 63
08224 Terrassa, Barcelona

93 788 98 93

portada


Contacte:Tratamientos:

Ens trobaràs a:

Carrer de Sant Marc, 63,
08224 Terrassa, Barcelona
Teléfono: 937 88 98 93

info@clinicasantmarc.com

CARILLES DENTALSA més del color, amb les carilles dentals es pot modificar la forma i la posició de les dents. Els resultats són sorprenents i en molt poc temps. En només 2 sessions es pot renovar tota un somriure utilitzant carilles dentals de porcellana, Lumineers o composite.
Les carilles dentals són fines làmines, d'aproximadament 0.3 a 1 ​​mm., Que es col·loquen a la superfície de les dents amb l'objectiu de resoldre diferents problemes dentaris com ara la pigmentació, l' esquerda o lleugers problemes de desalineació.

A diferència d'altres tècniques odontològiques estètiques, aquest tractament no suposa una acció directa sobre les dents sinó que es caracteritza per l'adhesió no agressiva d'aquestes caretes sobre les dents.

Carilles de Porcellana

Les carilles de porcellana són fines làmines de material ceràmic de llarga durada que cobreixen tota la cara frontal de la dent per donar-li un millor aspecte estètic.
Les carilles de porcellana s'utilitzen per :

  • Canviar la forma de les dents.
  • Canviar el color de les dents.
  • Canviar la posició de les dents.

Procediment per a la col·locació de les facetes de porcellana :
En una primera sessió s'estudia l'aspecte de la dent, després l'hi prepara llevant-li una petita capa d'esmalt dental perquè la careta de porcellana s'adhereixi correctament.

Un cop dissenyades les carilles de porcellana, el pacient reprèn per a una segona sessió on es col·loquen les mateixes. Una vegada que s'ha cimentat la careta el pacient pot parlar i ingerir aliments amb normalitat. És un tractament mínimament invasiu ja que no cal modificar la forma original de la dent.

carillas-porcelana

Carilles de composite

Les carilles de composite són del mateix material que s'utilitza per realitzar els empastaments dentals i es caracteritzen per fer-se directament en la mateixa boca del pacient.
Aquestes s'empren per solucionar problemàtiques dentals que altres tècniques com el blanquejament dental no poden solucionar. Es tracta d'una tècnica indolora i no invasiva sense tallar la dent que es pot fer en 2 sessions de menys de 4 hores en total. 2 sessions que transformaran el teu somriure danyada en un altre somriure que enamora i que no et donarà vergonya mostrar.
Les carilles de composite solen aplicar-se en la part frontal dels incisius centreu i laterals i els canins. El resultat salta a la vista.

Quins problemes solucionen les carilles de composite ?
Amb aquesta tècnica podràs millorar o canviar el color de les teves dents, alinear la seva posició, corregir la seva forma, aconseguir que es vegi menys geniva a el teu somriure, reposar de forma estètica la manca de dents, tancar els espais inter dentals i millorar el teu somriure amb la màxima naturalitat. & nbsp ;

carillas composited
Demani la seva cita