Carrer de Sant Marc, 63
08224 Terrassa, Barcelona

93 788 98 93

portada


VINE A CONEIXER-NOS

UTILITZEM LA ULTIMA TECNOLOGIA
Comptem amb gabinets completament equipats. Invertim sempre per estar a la última en tecnologia i aixi poder oferir-vos un millor servei a un preu més competitiu.. A la Clínica Dental Sant Marc ens tomem molt seriorsament tota l'higiene per una molt ràpida recuperació. Volem que cada pacient se senti atès personalment i que vegi en nosaltres un equip preparat per ajudar-lo.
FINANÇAMENT A MIDA
A la Clínica Dental Sant Marc volem que pogui d'una manera fàcil i còmoda optar a qualselvol tipus de tractament; per això, ens adaptem a tu en la mesura del possible. No dubtis en contactar amb nosaltres per estudiar el teu cas i aconseguir que el teu somriure sigui el desitjat. Financem el teu tractament fins en 12 mesos i sense interessos, de manera que puguis realitzar totes les intervencions que necessitis i tornis a somriure. T'oferim un finançament personalitzat, disposem d'acords amb empreses i organitzacions, així com de promocions especials. Posa't en contacte amb la nostra clínica dental i donarem resposta a les teves preguntes.
PRIMERA VISITA GRATUÏTA
A la Clínica Dental Sant Marc, per ajudar-te en tot el que podem, os oferim una primera visita gratuïta perquè puguis avaluar la teva situació dental i poder informar-te de quins tractaments són els indicats perquè recuperis la teva salut dental.
Contacte:

Ens trobaràs a:

Carrer de Sant Marc, 63,
08224 Terrassa, Barcelona
Teléfono: 937 88 98 93

info@clinicasantmarc.comSegueix-nos a:

Estigues informat

Subscriu-te per rebre les nostres notícies i ofertes!