Carrer de Sant Marc, 63
08224 Terrassa, Barcelona

93 788 98 93

portada


Contacte:Tratamientos:

Ens trobaràs a:

Carrer de Sant Marc, 63,
08224 Terrassa, Barcelona
Teléfono: 937 88 98 93

info@clinicasantmarc.com

ESTÈTICA DENTAL

Molta gent se sent cohibida quan somriuen, ja que poden tenir les dents tortes, tacats o peces perduda. Un alt nivell d'experiència i formació en estètica dental ens permet oferir una àmplia gamma d'opcions, des de petites correccions a dotar el pacient d'un somriure completament nova. El somriure és una part essencial de la nostra imatge de cara a altres persones. És molt comú que les persones mirin les boques durant una conversa, i un somriure acurada pot influir positivament en la persona que tenim davant.

Disposem de diferents tipus de tractaments d'Estètica dental a Terrassa, pot ser necessari la combinació d'algun d'ells per aconseguir el disseny del somriure desitjada :

Banquejament dental

El Banquejament dental és possiblement un dels tractaments d'estètica dental més demandats en l'actualitat, a la nostra clínica disposem de diferents tipus de blanquejaments dentals és possiblement un dels tractaments d'estètica dental més demandats en l'actualitat, a la nostra clínica disposem de diferents tipus de blanquejaments dentals.

Carillas Dentales

Les carilles dentals poden ser un excel·lent mètode per aconseguir un gran canvi estètic del somriure. A diferència de les corones, que cobreixen tot la dent, les carilles només cobreixen la part visible d'aquests, i són tan primes com una lent de contacte.

Contornejats Dentals

L'objectiu del contornejat dental és millorar l'estètica del somriure per aconseguir canvis dentals notables amb petits retocs a les dents,

Cirurgies estètiques de genives

Les genives juguen un paper molt important en la nostra estètica, i una correcta proporció és ideal per gaudir d' un somriure perfecte.

Implants Dentals

Els implants dentals impliquen no només una reposició de les peces perdudes, sinó també és un tractament que assegura un futur millor i una qualitat de vida superior. La reposició de peces dentàries és fonamental en l'estètica dental.

Ortodòncia

Les dents descol·locats enlletgeixen i empobreixen el nostre aspecte. Sense dents col·locats no és possible tenir una cara harmònica. Disposem de diferents tipus d'ortodòncia per ajustar-nos a la necessitat de cada pacient.

Demani la seva cita