Carrer de Sant Marc, 63
08224 Terrassa, Barcelona

93 788 98 93

portada


Contacte:Tratamientos:

Ens trobaràs a:

Carrer de Sant Marc, 63,
08224 Terrassa, Barcelona
Teléfono: 937 88 98 93

info@clinicasantmarc.com

IMPLANTS DENTALS

Què és un implant dental?
L'implant dental és una arrel artificial de titani que s'insereix en l'os maxil·lar superior o inferior unint-se a ell, actuant com a suport per a les pròtesis sobre implants que realitzaran la funció de dents artificials de reemplaçament. L'implant dental és totalment biocompatible amb l'organisme.
Procediment per a la col·locació dels implants dentals


L'implant dental es col·loca mitjançant una intervenció quirúrgica simple i indolora que permet la reposició en forma natural de peces dentàries absents o en mal estat. La intervenció d'un implant simple dura aproximadament 20 minuts, i aquest mateix dia es medica al pacient amb antibiòtics i analgèsics per evitar molèsties post-operatòries.


Avantatges dels implants dentals
· Les corones col·locades sobre els implants imiten la forma i funció de les dents naturals.

· Permet la reposició de dents individuals sense danyar les peces dentàries veïnes.

· Permet confeccionar pròtesis fixes sense la necessitat de la seva remoció per higienizarlas.

· Permet fixar pròtesis removibles en maxil·lars amb poca estructura òssia.Implantologia estètica a Terrassa
Implantologia estètica en Terrassa. El nostre objectiu és retornar al pacient la satisfacció de recuperar la dent perduda mitjançant rehabilitacions idèntiques a la seva dent natural. Per obtenir aquests resultats, especialment en dents estètics ( incisius, canins i premolars ), les opcions de tractament no es poden limitar tan sols a col·locar l'implant dental. Obtenir una dent idèntica a les dents naturals és avui possible a la Clínica Dental Sant Marc gràcies a la gran especialització en estètica dental de la qual disposem.


Factors que afecten el preu de l'implant dental
· Marca, material, tipus d'implant, pilar i la corona.

· Cost de la cirurgia.

· Quants i quins dents necessiten ser reemplaçats.

· Experiència del dentista.

· Quants professionals estan involucrats en el seu cas?

· Creació de les pròtesis.

· Procediments adicionals, com ara l'elevació de sinus i empelt ossi.

En sol·licitar una cita, recordeu que el cost del tractament amb implants dentals total inclou diversos aspectes del procediment. No és el cost del procediment i l'implant, el cost del pilar i el cost de la corona o pròtesi dentals. Podria afegir càrrecs TAC, anestèsic i modelatge també. Quan la valoració del tractament es fa en funció dels beneficis obtinguts, la relació cost - benefici és normalment més favorable que qualsevol altra alternativa. A la nostra clínica a Terrassa disposem de diferents alternatives per assumir l'import del tractament d'implants dentals, d'aquesta manera aconseguim que el cost no sigui un inconvenient per recuperar la seva salut i la seva estètica.


Realitats dels implants dentals
• ES POT COL·LOCAR UN IMPLANT DENTAL I LA PRÒTESIS A UNA HORA

Si l'os té bona mida i qualitat, és possible col·locar els implants i la pròtesi immediatament, sense necessitat d'esperar 3 o 6 mesos. Depenent del cas es col·loca la pròtesi en una hora o al dia següent.

• LA MAJORIA DE LES PERSONES PODEN REBRE IMPLANTS DENTALS

En els seus orígens els implants van ser creats per als pacients de la tercera edat que no tenien cap dent. Persones que havien perdut les seves peces dentàries per malaltia de les genives, càries o traumatismes. Després es va difondre el seu ús per a aquelles persones que havien perdut només alguna de les seves dents. En un 99% dels casos els pacients són aptes per rebre implants.

• EL TABAC AFECTA ALS IMPLANTS DENTALS

La taxa d'èxit dels implants en fumadors és menor que en els no fumadors. Depèn al seu torn, de tots els cigarrets que es fumin per dia. No és el mateix fumar menys de 10 cigarrets, que fumar més de 20. El professional avaluarà cada cas en particular per avaluar el risc real.


Preguntes freqüents dels implants dentals
• ¿ LA COL·LOCACIÓ DELS IMPLANTS DENTALS MAL ?

Amb les noves tècniques microinvasivas i de cirurgia guiada, es poden col·locar implants sense fer incisions. Això vol dir que el pacient no presenta res de dolor, ni durant ni després de la cirurgia. És comparable amb la cirurgia endoscòpica versus la cirurgia convencional.

• TOTS ELS IMPLANTS DENTALS SÓN IGUALS ?

Hi ha implants de bona qualitat, i hi ha implants molt econòmics de qualitat dubtosa. És important utilitzar materials d'alta qualitat, ja que són els que ofereixen millor pronòstic i durada.

• SI FALTA OS, ES PODEN COL·LOCAR IMPLANTS DENTALS ?

Avui en dia a la nostra clínica a Terrassa comptem amb tècniques per regenerar os. En molts casos podem formar fins a més d'un centímetre d'os. Utilitzem materials de primera qualitat que són biocompatibles. La regeneració òssia pot ser simultània a la col·locació de l' implant o anterior a la col·locació del mateix. En aquestes cirurgies el temps d'espera depèn de la magnitud de la regeneració.

• ¿ CAL higienitzar els IMPLANTS DENTALS ?

Si bé un implant dental no pot tenir càries, cal raspallar regularment per remoure la placa bacteriana. Si els implants no són higienitzats correctament el pronòstic és menys favorable. A més els implants poden patir paradentosis o piorrea si ens adequadament higienitzats.

• TOTS ELS DENTISTES PODEN COL·LOCAR IMPLANTS DENTALS ?

La cirurgia per col·locar implants dentals és molt delicada, i cal estar especialitzat. No qualsevol dentista té la formació per col·locar un implant. Com a totes els cirurgies hi han riscos. Si bé cap cirurgia és efectiva en el 100% dels casos, els professionals especialitzats i altament especialitzats aconseguim una taxa d' efectivitat del 95%, que coincideix amb els millors centres implantològics de la resta del món. Si vostè està pensant en fer-se un tractament amb implants dentals a Terrassa, no dubti en demanar una cita, truqui al 91.788 98 93, per poder avaluar-li i informar-li i junts prendre la millor decisió pel seu cas.

A Clínica dental Sant Marc som especialistes en Implants dentals a Terrassa

Demani la seva cita