Carrer de Sant Marc, 63
08224 Terrassa, Barcelona

93 788 98 93

portada


Contacte:Tratamientos:

Ens trobaràs a:

Carrer de Sant Marc, 63,
08224 Terrassa, Barcelona
Teléfono: 937 88 98 93

info@clinicasantmarc.com

ORTODÒNCIA

 
 
Ortodoncia
Tractaments d'ortodòncia curts, efectius i estètics.

La ortodòncia és l'especialitat odontològica que s'ocupa de la correcció de la posició de les dents i dels problemes de maloculsión. És la tècnica per la qual se situen les peces dentàries d'una manera alineada i correcta per al seu ús i estètica

Tipus d'Ortodòncia :

Dins de l'especialitat de l'ortodòncia podem diferenciar diferents tipus :

tipus d'ortodòncia

La diferència entre una tècnica i una altra, rau de quin costat de la peça dentària es col·loquen els brackets.

En la tècnica Lingual es col·loquen per darrere de les peces dentàries, diferenciant-se de la tècnica labial o convencional que es col·loquen sobre la superfície de davant de les dents. Això evita que els brackets es vegin quan un somriu o parla.

Per a aquells que volen alinear les seves dents però no volen, o no poden, portar aparells fixos, hi ha la possibilitat d'utilitzar " Invisalign ".

Puc arreglar les dents a qualsevol edat ?

Definitivament si. Actualment podem resoldre dents tortes i falta d'encaix sense límit d'edat. En el nostre centre, 7 de cada 10 pacients són d' ortodòncia per a adults i d'ells la meitat de més de 30 anys. Les dents es mouen amb els mateixos mecanismes biològics en el nen que en l'adult. Aquest moviment amb la tècnica adequada, té la mateixa precisió i resultats, encara que cal destacar sempre és convenient realitzar la ortodòncia en nens .

La ortodòncia ben feta per especialistes millora la salut de la teva boca i allarga la vida de les teves dents i genives. A més els canvis estètics són molt importants, no només ens dóna un somriure àmplia i bonica, sinó que millora el conjunt de la teva cara

Les tècniques actuals són capaços de provocar canvis facials que ens rejoveneixen, proporcionant harmonia en els trets i una aparença més jove.

Demani la seva cita