Carrer de Sant Marc, 63
08224 Terrassa, Barcelona

93 788 98 93Aquí tens les respostes a les preguntes més comuns dels nostres pacients.

El primer pas és trucar al nostre centre per concertar una primera visita amb el nostre equip. Habitualment la Dra Carla Colomer és qui s'encarrega de fer el seu diagnòstic i pla de tractament derivant si cal als altres especialistes de la consulta.

Habitualment és necessari un mínim de 30 minuts per fer una història clínica completa, explicar la necessitat de realitzar algun tipus de tractament, comentar totes les possibilitats i alternatives de tractament i lliurar un pressupost aproximat.

Tots els tractaments es realitzen per especialistes que han cursat diferents Màsters i / o Cursos assolint els màxims nivells d'exigència i possibilitats reals de tractament.

Sobre els 4 anys ; en prevenció de possibles càries a les dents temporals que no evolucionin i afectin posteriorment als dents permanents.

El tractament d'Ortodòncia sol tenir una durada aproximada de 18 a 24 mesos amb aparells fixos, en ocasions concretes poden col·locar aparells removibles quan el creixement ossi no ha acabat com en el cas dels adolescents. Per a la correcció de petits moviments dentals el temps de tractament és menor.

Evidentment. Amb l'ortodòncia podem corregir qualsevol problema a qualsevol edat. A partir dels 20 anys coincidint amb l'aparició dels queixals del judici, les dents tendeixen a moure i empitjorar el somriure que tenia. Consulta'ns sobre el teu problema i t'explicarem la millor solució per a tu.

Sí. Els tractaments més invisibles són els que van per la part de dins ( on es dóna suport a la llengua ). També es col·loquen aparells invisibles a manera de ferulas que van alineant les dents fàcilment

En absolut. Els tractaments blanquejadors utilitzats en la nostra consulta són completament segurs i no produeixen efectes secundaris ja siguin amb ferulas blanquejants a casa oa en clínica.

És possible que estigui en la primera fase de la malaltia anomenada Periodontitis ( piorrea ), una de les seves manifestacions és el sagnat de les genives. És recomanable acudir a la consulta per evitar que segueixin sagnant, i enfocar el problema amb un tractament adequat de neteja de dents i genives en profunditat ; segurament una higiene dental no solucionarà el problema.

Sí. Està prou demostrat. És un potent irritador de tota la mucosa oral, la nicotina i altres components del tabac produeixen alteracions en les papil·les gustatives de la llengua, afecten les cordes vocals i causen una gran vasoconstricció de les genives que pot estar emmascarant un major grau de la malaltia periodontal. És més, qualsevol tractament que realitzem a la boca es pot veure compromès si és vostè fumador.

Per descomptat. No recol·locar les dents perdudes pot causar futurs problemes d'higiene, desajustos de l'oclusió i abanicamiento de les dents anteriors. Per evitar que això passi, aconsellem no deixar passar més el temps i substituir de la manera més convenient les dents perdudes.

L'implant és actualment la millor solució a la pèrdua d'altres dents. Si no presenta vostè problemes de salut importants, té una bona qualitat òssia, no vol danyar altres dents per susituir la peça que falta, i es renta les dents amb regularitat, és vostè el candidat ideal.

No existeix el rebuig en implantologia. Realitzant un bon diagnòstic i una col·locació adequada, només és necessària la seva bona higiene perquè funcioni tot com cal. El percentatge d'implants col·locats amb èxit és del 97% a la nostra consulta odontologica. Això és un percentatge altíssim per a un acte mèdic.

Ningú ha de tenir por al dolor en col·locar els implants. El procediment es realitza amb anestèsia local, i posterioremente es recepta la medicació necessària perquè en cap moment s'acordi l'implant que li han col·locat. En sortir del nostre centre, surt amb un "full d'instruccions" sobre el que sentirà en els dies posteriors a la col·locació.Contacte:

Ens trobaràs a:

Carrer de Sant Marc, 63,
08224 Terrassa, Barcelona
Teléfono: 937 88 98 93

info@clinicasantmarc.comSegueix-nos a:

Estigues informat

Subscriu-te per rebre les nostres notícies i ofertes!