Carrer de Sant Marc, 63
08224 Terrassa, Barcelona

93 788 98 93Contacte:Tratamientos:

Ens trobaràs a:

Carrer de Sant Marc, 63,
08224 Terrassa, Barcelona
Teléfono: 937 88 98 93

info@clinicasantmarc.com

PRÒTESI DENTALQuan es perden una o diverses peces dentals és important reposar el més aviat possible ja que els problemes derivats poden ser encara més grans que fet de perdre una peça .
Amb tractaments de pròtesi dental és possible reemplaçar un o més dents que falten , ja sigui per un mètode permanent ( corona , pont , implant ) o amb les pròtesis dentals completes ja siguin fixes , híbrides o removibles . Les pròtesis dentals ajuden a restaurar la capacitat de mastegar correctament , el que és important per a la salut general. A més , limiten el moviment d'altres dents , restablir la funció fonètica i l'estètica .

Hi ha diferents tractaments dentals relacionats amb les pròtesis dentals :

 • Dentadures (completes o parcials)
 • Ponts dentals.
 • Implants dentals
 • Corones dentals
 • Carilles dentals.

Pròtesi dental - Completa - Sobre implants

Si ha perdut totes les dents hi ha diverses solucions de tractament disponibles .
Dentadures completes , dentadures postisses o pròtesi dental completa , és com se'ls anomena sovint , reemplacen totes les dents , ja sigui en la seva maxil·lar superior o la mandíbula inferior , o ambdues . A Clínica Sant Marc, disposem de tres opcions de pròtesi dental completa & nbsp ; sobre implants poden ser fixes , híbrides o removibles :

Pròtesi dental
Pròtesis dental - Fixa

És un pròtesis de corones de ceràmica sobre implants . Els seus principals avantatges són l'alta estètica , funcionalitat i higiene . La & nbsp ; pròtesi dental fixa & nbsp ; és la solució ideal quant a estètica i masticació .
Aquest tipus de pròtesi dental han de ser netejades i cuidades com si fossin els nostres propis dents . L'àrea més sensible i que ha de ser especialment atesa en la neteja dels implants és la zona de la corona de l'implant . Més exactament , l'àrea entre la geniva i la corona .

Pròtesis dental - Removible

Les pròtesi removible són sobredentadures que s'ancoren mitjançant ancoratges a una barra o bola metàl·lica que va cargolada sobre 2 o 4 implants dentals de forma fixa . El pacient retira la pròtesi per a la seva neteja .

Pròtesis dental - Híbrida

Consisteixen en corones de resina sobre una estructura de metall cargolada sobre els implants de forma fixa . Es poden utilitzar de 6 a 8 implants per a sostenir una pròtesi dental híbrida " fixa " . S'han aixecar almenys un cop l'any per a la seva neteja . Només pot ser remoguda per l'odontòleg . & Nbsp ;

Pròtesis dental - & nbsp ; Removible - Completes o parcial ( sense implants )

 Pròtesi dental flexible Pròtesis removibles o " dentadura postissa " es subjecta sobre la geniva i també es pot donar suport a les dents que posseeix el pacient . Els principals avantatges d'aquesta pròtesi de posar i treure són la facilitat de la higiene bucal ja que es poden treure per netejar. Les pròtesis flexibles poden ser completes ( dentadura ) o parcials . En les pròtesis parcials només es substitueixen algunes dents mentre que a les totals , és la dentadura sencera .

Implants dentals Unitaris

 Pròtesi dental implant Els implants dentals es fixen en l'os de la mandíbula i no són visibles un cop col·locat quirúrgicament . S'utilitzen per assegurar corones ( les parts de les dents vistos a la boca ) , ponts o pròtesis dentals .

Si l'os té bona mida i qualitat , és possible col·locar els implants i la pròtesi immediatament , sense necessitat d'esperar 3 o 6 mesos . Depenent del cas es col·loca la pròtesi en una hora o al dia següent.

Ampliar informació

 • Implants Dentals .

  Pròtesi dental - Fixa - Sobre dents naturals o Implants

  Corones i ponts

  Les corones i ponts són pròtesis dentals que ens ofereixen solucions restauradores que es fabriquen de forma individualitzada i estan dissenyats perquè tinguin el mateix aspecte i funcionalitat que la resta de les teves dents naturals . Es poden col·locar sobre dents naturals o sobre implants dentals .

  Prítesis dental estètica - Carilles dentals & nbsp ;

  El tractament amb facetes dentals és una solució estètica poc invasiva que responen a les necessitats dels pacients que desitgen lluir un bonic somriure eliminant el mínim esmalt dental possible . Les carilles s'adhereixen a la cara visible de les dents per modificar color , forma , o alineació .